Budapest, Mill Park, Soroksári út 44, 1095

Kattintásonkénti fizetés

A kontextuális reklám hatékony eszköz a megrendelések és a konverziók növelésére a weboldalán. Finomhangoljuk a kampányt, hirdetéseket mutatunk a célközönségnek, folyamatosan optimalizáljuk a kampányt és javítjuk a teljesítményt.

Visszahozzuk a felhasználókat az Ön oldalára, és a retargeting segítségével ösztönözzük az ismételt vásárlásokat. Ennek eredményeképpen célzott forgalmat kap a weboldalára, és nő a megrendelések száma.

CMS & CRM
CMS & CRM
Mély integráció a webhely és az ügyfélkapcsolat-kezelés között.
eCommerce
eCommerce
Digitális vásárlási élményeket építünk az e-kereskedelmi vállalkozás ambiciózus értékesítési céljainak teljesítése érdekében.
Alkalmazások
Alkalmazások
Szakmai alkalmazás-fejlesztőink egyedi mobilalkalmazásokat készítenek, amelyek elősegítik vállalkozásának növekedését.
PHP & JS
PHP & JS
Az információs architektúra strukturálásából és a funkcionalitások feltérképezéséből indulunk ki.
WEB

Kattintásonkénti fizetés projektjeink

Mélyen megértjük a felhasználói szokásokat és viselkedést. Elkötelezettek vagyunk a tényeken alapuló ismeretek és egyedülálló innovációs márkánk, amely segít uralni a versenyt.

I

Ingyenes árajánlatot szeretne kapni?

Készen állunk megválaszolni a kérdéseit, és elkezdeni a projektet

Miért rendeljen tőlünk kontextuális hirdetést?
webfejlesztés

Javítjuk szolgáltatásaink minőségét, és ügyfeleink igényeinek megfelelően változtatunk. Ezért állítjuk be a kontextuális hirdetéseket olcsón, de nagy hatékonysággal és a költségvetés gondos felhasználásával.

Kiválaszthatja a saját díjszabását, és annyit fizet, amennyit szeretne, mi pedig garantáljuk, hogy a munkát időben és a megfelelő színvonalon végezzük el.

Az eredményekért való munka

A Google Hirdetések a Google egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan új ügyfeleket vonzzon, növelje az eladásokat vagy megoldjon más üzleti problémákat. Az Okosweblab cég készen áll arra, hogy az Ön projektjét az interneten népszerűsítse a legnépszerűbb keresőmotorokban történő kontextuális hirdetések létrehozásával és fenntartásával.

Munkatársaink tapasztalata lehetővé teszi a pontos tervezést, a hatékony reklámkampányok létrehozását és a folyamatos ellenőrzést. Ha hozzánk fordul, minőségi támogatást kap, és növeli a felhasználók számát az üzletében.

Sz

Szerezzen be egy leendő weboldal ingyenes prototípusát!

Készen állunk megválaszolni a kérdéseit, és elkezdeni a projektet

Rólunk

Az OKOSWEBLAP egy profi webfejlesztőkből álló csapat, amely az interneten a következő szintre emelheti vállalkozását!

Találj meg minket:

Contact info
Cím:
Budapest, Mill Park, Soroksári út 44, 1095
Hírlevél
Szerezd meg a legfrissebbet. Iratkozz fel!

© 2021 Minden jog fenntartva.